Carlsvognen logo

Dansk Hudpleje

Pakketilbud på økologisk hudpleje

Gå på opdagelse i vores pakketilbud på økologiske hudplejeprodukter & hudplejeserie fra Bauer skin care, og find f.eks. vores prøvepakker

En økologisk og dansk produceret hudpleje til håret, hænder og fødder samt kroppen.

pakketilbud
Pakketilbud

Tilbud på økologisk hudpleje

Find aktuelle tilbud på produkter fra Bauer skin care hudplejeserien – Et dansk hudplejebrand bygget på gode råvarer

Bauer’s produkter er rene, naturlige og indeholder kun nødvendige råvarer

tilbud
Tilbud

Shop økologisk og vegansk hudpleje

Køb hudplejeprodukter hos Bauer skin care – Vi har ansigtsmasker, scrubs, cremer og dagcremer produceret i Danmark. Vores produkter er økologiske, naturlige og flere af dem er veganske.

Gratis forsendelse ved køb for 299kr.

shop
shop

Fri fragt ved køb for over Kr. 299,-

Altid miljøvenlig pakning

Økologisk og vegansk

Find en lækker gave hos Bauer skin care

Er du på udkig efter årets økologiske & sunde gave eller værtindegave til hende – Så er du kommet til rette sted. Hos Bauer skin care har vi et stort udvalg af økologiske hudplejeprodukter i vores egenproduceret hudplejeserie Bauer Skin Care. I vores webshop finder du hele vores sortiment af økologiske hudplejeprodukter produceret i Danmark.

Er du på udkig efter et godt tilbud så kan du finde dette i vores sektion Aktuelle kampagner og tilbud. Hvis  du er på udkig efter hudpleje baseret på gode råvarer og økologi – så finder du det hos Bauer skin care.


Hvis vi ikke har netop det du er på udkig efter – Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret med aktuelle kampagner og tilbud, få tilsendt tidsbestemte rabatkoder, og få besked når vi har nye produkter undervejs.

webshop
tilbud
Nyhedsbrev

Om Bauer skin care

Vi er en familievirksomhed med fokus på det økologiske, danske & sunde inden for hudplejeprodukter. Alt fra ansigtsmasker til body butter, dagcremer og scrubs.

Læs Mere

Nyheder & blog

Her kan du læse nyheder omkring Bauer og vores produkter. Der vil også være mulighed for at læse vores blog, der omhandler brug af produkter, og hvilke fordele ingredienserne har.

Læs Mere

Produktion

Bauer skin care startede i forlængelse af vores familieudvidelse, da vi ønskede at passe på vores egne børn, undersøgte vi hvordan man kunne starte en produktion

Læs Mere

Lermaske

Lermaske

Vis Mere

Lermaske

Lermaske

Vis Mere

Bauer skin care – en økologisk hudplejeserie

100% Dansk produceret | Pure Skin – Pure Life

Bauer skin care er en serie af hudplejeprodukter, baseret på gode råvarer der er allergivenlige, sunde & ikke mindst fantastiske. Bauer skin care’s hudplejeserie har eksisteret siden 2016, og lancerer løbende nye produkter, for mennesker med sans for kvalitet.

ANSIGT & HÅR

I vores hudplejeserie Bauer skin care finder du meget mere end bare skin care – Vi har produceret produkter der dækker både ansigtet og håret.

FØDDER & HÆNDER

Er du på udkig efter velvære til dine hænder og fødder, har vi et særligt udvalg af økologiske hudplejeprodukter velegnet til dette.

HELE KROPPEN

TILBUD

Bauer Skincare – Økologisk Hudpleje mod tør hud

Naturlig hudpleje – økologiske hudplejeprodukter

Økologisk hudpleje – eksfolier din hud med sunde råvarer

Skin care – ansigtscreme, lermaske & vegansk hudpleje