Der var en grund til at jeg gjorde det 3/4

I del 3 af interviewet snakker Thor og Peter om udfordringer omkring det at starte sit eget label/brand indenfor hudpleje. Hvad er de store udfordringer, og hvordan takler man dem.

Peter snakker desuden om økologimærkning, og hvad der er af krav fra de forskellige instanser. Der er i Danmark ikke de helt store krav fra statens side til økologimærkning af hudplejeprodukter. Faktisk kan man få økologimærkning på produkter med helt ned til 5% økologi. Og det kan være en problematik i Peters optik. Hvordan skal man konkurrere med store firmaer der benytter sig af de lave krav, når man selv sætter baren så højt som overhovedet muligt?

Hvad giver motivationen til at fortsætte når man har et firma, deltidsarbejde, familie med små børn og også skal have tid til sig selv?

Motivationen skal findes i de små daglige ting. Som f.eks. når en kunde skriver eller ringer for at fortælle at de synes BAUER skincare’s produkter er fantastiske, og at de giver en god løsning for dem i hverdagen. Når man har lagt meget af sig selv i et produkt, så bliver produktet også en del af en selv. Og derfor kan man også risikere, at man personligt kommer i tvivl om det man gør, er det rigtige. Hvis der ikke kommer noget positivt feedback, kan man nemt får løst til at give op, og derfor er det rigtig rart at være flere om et projekt som f.eks. BAUER skincare.

Peter drager paralleller til sit tidligere virke som pædagog. Det også var enormt motiverende når en tidligere elev eller lign. dukkede op og sagde. “Tak fordi du var der – fordi du tog hånd om mig”. Man fælder en lille tåre, men det bestyrker samtidig eksistensberettigelsen og at det man gør, er godt nok!


translation missing: da.blogs.article.older_post translation missing: da.blogs.article.newer_post