Om os

BAUERS filosofi er ”less is more”, hvor de få, enkelte ingredienser skal være så fyldestgørende som muligt, så man som kunde ved præcist hvad man kommer på sin hud.

Vores familie består af Peter og Sabina, Cecilie (Sabinas datter), Pi (fælles datter) og Halfdan (fælles søn), der er kommet til os d. 18 marts – som også er fars fødselsdag! Bedre gave kan man ikke få!

kvinde og mand
pige mgp
Pige plukker bloms

Grundideen til BAUER kom i sommeren 2015

Pi kom til verden, og Peter blev biologisk far for første gang. Det vækker nogle følelser i én, som ofte gør, at verden ses på en ny måde. Cecilie var 2 år, da vi lærte hinanden at kende, så far rollen var ikke helt ny. Derudover venter vi endnu en lille til marts.

Vi har altid passet på med dårlig kemi i vores produkter - brugt parfumefri vaskepulver, shampoo, cremer osv. - og ingen skyllemiddel. Alt dette for at skåne os selv og miljøet. Men også fordi Cecilies farmor har sygdommen MCS.

MCS er en kronisk, meget voldsom allergi, som gør at man er ekstrem påvirkelig overfor kemi og selv den mindste unaturlige (og dette gælder også æteriske olier) duft, bliver en kæmpe gene, og fører til svimmelhed, ubehag og følelsen af at være konstant alkoholpåvirket.

Så derfor har vi altid været nødt til at sikre os, at vi er helt duftfrie. Så kan farmor altid besøges, uden at hun bliver syg eller dårlig efterfølgende.

I sommeren 2015 begyndte vi virkelig at sætte os ind i, hvad der rent faktisk er i de økologiske produkter som kan købes i de forskellige forretninger. Man tænker jo: ”Når det er økologisk, så er man sikret et godt og naturligt produkt, uden dårlig kemi eller andre uhensigtsmæssige ting”.

Det er desværre bare ikke altid sådan. Faktisk er det sådan, at et økologisk hudplejeprodukt kun skal indeholde 5-10% økologiske ingredienser, så kan de certificeres værende økologiske. Det var vi personligt meget chokeret over!

Derfor brugte vi halvandet år på at undersøge:

  • Hvad skal der egentlig være i en creme, læbebalsam, scrub osv., for at produktet er effektivt og styrker huden?
  • Hvad kan vi undgå af unødig kemi, konservering, farvestoffer, dufte osv., i produkterne?
  • Hvor enkelt, rent og økologisk kan vi lave produkterne, samtidig med at vi selvfølgelig overholder alle regler for produktion og fremstilling af hudpleje?
  • Hvordan får vi fat i så økologiske ingredienser som muligt, så vi kan lave produkter der er 100% økologiske eller så tæt på som muligt? (F.eks. må salt ikke klassificeres som økologisk, da salt er et mineral, og derfor ikke kan dyrkes)

 

Alle vores produkter er testet på mennesker!

Cecilies farmor elsker at vi er gået i gang med dette kæmpe arbejde. Hun tilbød fra starten at være prøvekanin på samtlige af de produkter vi udviklede. For hvis hendes ultraallergiske hud kan tåle dem, så er vi ret sikre på, at de fleste mennesker kan bruge dem uden problemer. Vores produkter er selvfølgelig godkendt af en fagperson, og vi har de nødvendige papirer i orden.

Til slut ville vi også sikre os at produkterne var så rene, at vores børn selv kan smøre sig ind, uden vi skal være urolige for om der opstår en forgiftning, hvis de skulle få indtaget noget.

I marts 2017 var vi så klar, og lancerede BAUER SKINCARE –pure skin – pure life.

Nyhedsbrev

Vi sender af og til mails omkring hvad vi foretager os i BAUER, eller hvad vi går og tænker på. Dette sker ikke mere end højest nødvendigt, og når vi har noget nyt og spændende at informere dig om (Vi spammer ikke din mail). Du er velkommen til at abonnere på vores mail liste. Vi sendre også af og til billetter til events, tilbudskoder til shoppen og opdateringer omkring vores produkter.