HISTORIEN BAG BAUER SKIN CARE

Bauer Skin Care er drevet af Peter (Far), Sabina (Mor), Cecilie , Pi og Halfdan.

Cecilie var 2 år, da Peter og Sabina lærte hinanden at kende. Så far rollen var ikke helt ny, da Pi kom til verden, og Peter blev biologisk far for første gang. Vi fik d. 18 marts 2018 (som også er Peters fødselsdag) fået en lille dreng – Halfdan. En bedre fødselsdagsgave kunne man ikke ønske sig!

Vi har altid passet på med dårlig kemi i vores daglige forbrug – brugt parfumefri vaskepulver, shampoo, cremer osv. – og ingen skyllemiddel. Alt dette for at skåne os selv og miljøet. Men også fordi børnenes farmor desværre lider af sygdommen MCS.

MCS er en kronisk, meget voldsom allergi, som gør at man er ekstrem påvirkelig overfor kemi og selv den mindste unaturlige (og dette gælder også æteriske olier) duft, bliver en kæmpe gene, og fører til svimmelhed, ubehag og følelsen af at være konstant alkoholpåvirket. Så derfor har vi altid været nødt til at sikre os, at vi er helt duftfrie. Så kan farmor altid besøges, uden at hun bliver syg eller dårlig efterfølgende.

I sommeren 2015 begyndte vi virkelig at sætte os ind i, hvad der rent faktisk er i de økologiske produkter som kan købes i de forskellige forretninger. Man tænker jo: ”Når det er økologisk, så er man sikret et godt og naturligt produkt, uden dårlig kemi eller andre uhensigtsmæssige ting”.

Det er desværre bare ikke altid sådan. Faktisk er det sådan, at et økologisk hudplejeprodukt kun skal indeholde 5-10% økologiske ingredienser, så kan de certificeres værende økologiske. Det var vi personligt meget chokeret over!

Derfor blev vi enige om at danne Bauer Skin Care, så vi kunne producere produkter, hvor kvaliteten og økologien i produkterne var så høj som muligt. Vi har brugt utallige timer på at sammensætte og kvalitetsbestemme ingredienser, så du nu kan købe et dansk, håndlavet, økologisk produkt af høj kvalitet. Et produkt der virker, med så få virkemidler som muligt.