Daycream – Havtornolie

Hjem/Ukategoriseret/Daycream – Havtornolie

Daycream – Havtornolie

kr. 229,00

En ekstra beskyttende dagcreme med havtornolie til tør eller moden hud. Den giver ekstra god beskyttelse mod vind og vejr, og kan påføres dagligt.

Kategori:

Beskrivelse

Den bedste dagcreme med havtorn

Bauer’s økologiske dagcreme med havtornolie er vores bedste dagcreme mod udtørring. Den er rig på havtorn som hydrerer huden og genopretter fugtbalancen, samt beskytter hudcellerne. Havtorn har et højt indhold af A, B og C-vitamin og er derfor en fantastisk antioxidant, som bidrager til dannelsen af kollagen, samt bekæmper de frie radikaler.

Endvidere har cremen et højt indhold af olivenolie, som gennemfugter og plejer den tørre hud. Indholdet af E-vitamin nedbryder de frie radikaler og modvirker hudens aldrings tegn. En virkelig lækker creme og fugtbooster til tør, stresset eller moden hud.  Bauer’s dagcreme til tør hud er parfumefri, og kan bruges hver dag.

Anvendelseshyppighed:

Bauer’s dagcreme med havtorn olie er en lækker creme, der kan bruges på daglig basis – op til flere gange om dagen. Du kan med fordel også bruge et tykkere lag af cremen som natcreme, eller prøv vores body butter

 

Alle produkter fra Bauer skin care hudplejeserien er produceret under EU regulativer og dansk lovgivning & (GMP) standard samt kosmetikbekendtgørelsen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daycream – Havtornolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top