Daycream – hybenkerneolie

Hjem/Ukategoriseret/Daycream – hybenkerneolie

Daycream – hybenkerneolie

kr. 229,00

En dagcreme til sensitiv hud, og folk der ønsker at undgå parfume og dårlig kemi. Beskytter og plejer huden.

Kategori:

Beskrivelse

En lækker parfumefri creme med hybenkerneolie

Bauer’s økologiske dagcreme til sensitiv hud er en lækker parfumefri creme, som har et højt indhold af hybenkerneolie, mandelolie, bivoks og E-vitamin. Hybenkerneolie er rig på fedtsyrer, treotinoin og antioxidanter, som understøtter regenerering af hudens celler. Desuden er hybenkerneolie kendt for at reducere forekomsten af rynker, ar og pletter. Indholdet af E-vitamin beskytter og modvirker hudens aldringstegn, idet de frie radikaler nedbrydes. Bauer’s dagcreme med hybenkerneolie absorberes hurtigt, og kan anvendes hver dag, da den er en mild og plejende. Cremen er parfumefri.

Anvendelseshyppighed:


Bauer’s parfumefri dagcreme med hybenkerneolie, kan bruges på daglig basis – op til flere gange om dagen. Den passer godt til normal eller olieret hud, og giver en behagelig følelse på huden, efter f.eks. en let peeling. Har du tør hud, prøv da vores parfumefri creme med havtornolie – du kan finde den her

 

Alle produkter fra Bauer skin care hudplejeserien er produceret under EU regulativer og dansk lovgivning & (GMP) standard samt kosmetikbekendtgørelsen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daycream – hybenkerneolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top