Sweet Summer Scrub

Hjem/Clothing/Hoodies/Sweet Summer Scrub

Sweet Summer Scrub

kr. 159,00

En lækker sommer scrub til exceptionel exfoliering. Indeholder en luksuriøs 100% økologisk hindbærkerneolie. Kan bruges over hele kroppen, samt i ansigtet.

Kategori:

Beskrivelse

Peeling scrub med økologisk hindbærkerneolie 

Vores peeling scrub er lavet på økologisk kokosolie og hindbærkerneolie. Kokosolie er fugtgivende og fyldt med antioxidanter som din hud vil elske. Derudover er kokosolie rigtig god til sart og sensitiv hud, da den er anti-mikrobiel og let antiviral. Den trænger hurtigt ind i huden, som efterlades renset, lækker, blød og godt fugtet. Hindbærkerneolie er fyldt med A og E vitaminer, og har, som en af de få olier, en essentiel sammensætning af fedtsyrer. Der er nemlig rigtig meget Omega 3, samt Omega 6, 7 og 9 i.

 

Anvendelseshyppighed:

Det afhænger meget af, hvilken hudtype du har og hvor kraftig eksfolieringen er. Hvis din hud bliver tør, rød og irriteret, betyder det at du giver den for meget af det gode. BAUERS Sweet Summer Scrub kan bruges op til 2 gange om ugen – på normal hud. Ved problemområder som fx knopper på overarmene, kan Sweet Scrub bruges 3 gange ugentligt, over en kortere periode. Er din hud sensitiv og sart, så nøjes med en enkelt gang om ugen, max 2 gange ugentligt på problemområder. Kan også bruges som peeling scrub i ansigtet.

Bauer Skincare anbefaler:
Til tider hvor vejret er meget koldt og blæsende, kan man med fordel bruge Bauer’s body butter for ekstra beskyttelse af huden. Prøv også vores coffee scrub – du kan finde den her

Alle produkter fra Bauer skin care hudplejeserien er produceret under EU regulativer og dansk lovgivning & (GMP) standard samt kosmetikbekendtgørelsen.

Yderligere information

Color

Blue

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sweet Summer Scrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top